keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kauppatorilla nähtyäTulipa käytyä Suomenlinnassa. Nämä kuvat tosin syntyivät kauppatorilta. Ennen lautan lähtöä esteettinen silmäni hakeutui näihin vihanneksiin =D! Onko tämä joku feminiininen vaiko valokuvauksellinen juttu, mutta nuo kojut näyttivät niin hienoilta! Siellä on kulkaas porkkanat suorissa riveissä!

P.S. Suomenlinnassa otin kuvia lapsistani, ja pah. Taidan luovuttaa. Ei siitä tule mitään!! Tyttö on kuin joku adhd vieteriukko, joka ei pysy sekuntiakaaan paikallaan ja poika joko murjottaa tai vetää yli. Oikein ärsyttää koko aihe..

5 kommenttia:

 1. Voi mitä kuvia!!! Esteettinen silmä lepää, sekä kuvissa että suorissa porkkanariveissä:)!!

  Onnittelut myös opiskelupaikasta, (en ehtinyt kommentoida "asiaankuuluvaan" postaukseen:)!! Saako udella, missä aloitat opiskelusi? Mulla melkoisen huono kokemus kun suoritin ammattitutkinnon, mutta monesta paiaksta olen kuullut myös paljon hyvää!! Toivotaan, että koulutus vastaa odotuksia!!

  Ja joo, lapsikuvaus.. Niin ihanaa ja palkitsevaa kuin se onkin, niin omien suhteen sitä on jotenkin aina ihan epärealistiset odotukset. Postasin juuri aiheesta..;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tanja, porkkanarivit sentäs pysyvät paikoillaan ;)!

  Huomasin postauksesi ja ihania kuviahan sinä sait, tosi onnistuneita! :)
  Vauvakuvat ja esiteinistä eteenpäin kelpaa, mutta kyllä nuo leikki-ikäiset on vaikeita! Omat ovat ne vaikeimmat, ja tiedän että poika jo tietää että turhaudun nopeasti ja pistää "kiusakseni" ranttaliksi jo alkumetreillä..Se kun ei tarvitsisi kuin sen yhden nappilaukauksen..Ääh, niin turhauttavaa!

  Teoria-opiskelu alkaa vuodenvaihteessa Tampereen visuaaliviestinnän oppilaitoksessa, mutta käytännössä teen töitä yhdelle hyvin menestyneelle valokuvaajalle. En valitteavasti voi tässä vaiheessa mainita nimiä..Uskoisin että tuo "työpaikka" ja koulu ovat molemmat hyvin vaativia ja myös erittäin antavia. Missä itse opiskelit?

  VastaaPoista
 3. Ihania vihanneksia! Tuollaiselta kotona pitäisi näyttää. Porkkanataivas!

  VastaaPoista
 4. Leikki-ikäisistä vielä - mä olen huomannut että kun omian kanssa treenailee niin vieraiden kanssa sujuu aika paljon helpommin. Kaikessa on tiettty omat haastensa:).

  Yes, VVI:stä olen kuullut paljon hyvää, loistojuttu!!! Sun kuvio vaikuttaa hienolta:)!!! Itse opiskelin Turussa, paras anti siellä opli verkostoituminen joka sittemmin on tuottatut tulosta.

  Onnea ja tsemppiä uusiin haasteisiin!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kaisa!

  Tanja- Tuo on totta, että varmasti kokemuksen kautta leikki-käisiinkiin saa parempaa otetta! :) Voisin kysellä sinulta niin paljon kaikesta..Teetkö valokuvausta päätyönäsi?

  VastaaPoista