keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kirpputorien helmi

Hietalahden torin kirpputori Helsingissä kuuluu jokaiseen kesääni. Se on kirpputorien helmi! Suosittelen lämpimästi! Tori oli täynnä mielenkiintoisen näköisiä ihmisiä, joita olisin halunnut kuvailla. Ihmisvalokuvat kiinnostavat minua valokuvauksessa ehkä eniten. Vieraiden ihmisten valokuvaukseen täytyisi kai pyytää aina lupa. Tuolta yhdessä kuvassa esiintyvältä tytöltä kysyin luvan. Jossain vaiheessa rohkaistun ja menen kaupungille kuvailemaan ihimisiä :)!

5 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa täällä vierailen, ihastuksesta huokailen!

  Minuakin kiehtoisi kuvata vieraita ihmisiä, jonkinverran sitä olenkin rohkaistunut tänä kesänä tekemään. Joskus luvalla, toisinaan luvatta (pidemmällä putkella).

  Ei ikävistä tilanteista, vierasta kunnioittaen...

  Minulla menee niin, että mitä enemmän kuvaa sitä vapaammin/rohkeammin uskaltaa kameransa suunnata.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Kikka, että löysit tänne! Ja tervetuloa mukaan jatkossakin:)!

  Ihanaa jos sinulla on pitkä putki, ehkä joskus minullakin..sillähän voisi saada mahtavia tilanteita tallennettua! Tosin kai siinä on edelleen tuo yksityisyyslupa-asia, en edes tiedä miten tuo asia menee virallisesti.Pitäisi selvittää.

  Ja tuossa on perää, että jos enemmän julkisilla paikoilla kuvailee, rohkaistuisi lisää! Helteistä kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kirppiskuvia, olet hyvä kuvaaja! Seurailen blogiasi säännöllisesti! Terv. Katri

  VastaaPoista
 4. Kuva tyttärestäsi Hietalahden ison teräskuulan parissa on hellyttävä tilannekuva. Siinä on tunnelmaa ihmisen uteliaisuudesta uuden tutkimisesta ja viattomuudesta - ihan kuin jälkimmäisessä kuvassa annettaisiin äidiltä opittu suukko.

  Sori kun löysin tämän blogisi. Ihastuttavia kuvia, hyvin sommiteltuja ja jälkikäsiteltyjä. Hyvä kuvaaja olet. Toivottavasti jatkat tätä mainiota harrastustasi. Olet ehkä myös kesäihminen (kukapa ei olisi), koska talvikuvia ei osunut haaviini. ;-)

  -EmDzei

  VastaaPoista