sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kylvyssä
 Vietän viimeisiä hetkiä kotona lasten kanssa. Kuvausvimma on kova. Haluaisin ottaa paljon erilaisia kuvia, mutta kuitenkin kuvat pyörivät tällä hetkellä arjessa ja lapsissa. Kysymys kuuluukin miten saada edes hitusen erilaisempia ja mielenkiintoisempia kuvia arjesta? En tiedä! Yritän :)!

6 kommenttia:

 1. Upeat kuvat jälleen!
  Kamera mukaan syksyn pihahommiin tai mihin vaan menettekin, en lähde enään mihinkään ilman kameraa (ei uskalla, tulis heti jotain mielenkiintoista kuvattavaa). ;)
  Ihania kuvaushetkiä!!!

  VastaaPoista
 2. Viimeisessä kuvassa on jotain tosi liikuttavaa.

  Välillä tosiaan tuntuu, että joka päivä ottaa niitä samoja kuvia. Silti ne kaikki kuvat on niin rakkaita ettei yhtäkään raaskisi skipata.

  Minä yritän välillä tietoisesti vaihtaa kuvakulmia ja tarkennuspistettä, vähän vaihtelua edes ;)

  VastaaPoista
 3. Marru- Kiitti! Mulla on useinkin kyllä kamera mukana, olen tullut varmaan aika krantuksi mitä kuvia tänne laitan ;)...Ääh..

  Kikka-Ihan samat fiilikset että samat aiheet pyörii. Toisaalta se on rehellisesti meidän elämää ja lasten eloa haluankin paljon tallentaa. Ja tuo on hyvä pointti nuo kuvakulmat ym. Olen tuohon objektiiviin niin ihastunut, - se näpsii kivoja kuvia lähietäisyydeltä, joop mutta täytyisi joskus vähän laajentaa skaalaa. Lähikuvat taitaa olla mun suosikkeja!

  VastaaPoista
 4. Tää on upea sarja! Well done! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavii kuvii Niilosta!! Ootsä kyl taitava :)

  VastaaPoista
 6. Hei kiitokset! Kiva saada palautetta, kun itse ei aina tiedä mikä toimii ja mikä ei :)!

  VastaaPoista