torstai 14. heinäkuuta 2011

Kesäretki7 kommenttia:

 1. Moi, kivoja kuvia! Eksyin tänne dc.net palstan kautta, tulen varmasti uudestaankin :)
  Voisitko valaistaa minkä niminen gadget mahtaa olla kyseessä että saa tuollaisen Facebook "Tykkää" napin blogiin? En mää vaan löydä :)
  terv: http://martensfotoblogg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hei Mårten, Kiva että löysit tänne! Tervetuloa jatkossakin :)! Tuo fb-nappula ei toimi. Ohje tuohon nappulaan löytyi googlettamalla, täytyy jatkaa etsintöjä, koska tuossa on selkeästi jotain vikaa..

  Kurkkasin blogiisi, kivoja kuvia! Saanko kysyä miten olet saanut tuon bloggerin tykkää-toiminnon? Se vaikuttaisi blogimaailmaan aika toimivalta tykkää-vaihtoehdolta jos ei halua tuoda nimeään esiin. Sitä minä en onnistu saamaan..

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ja saat kysyä.
  Menet ulkoasuun, ja siitä valitset Blogitekstin kohdalla "muokkaa"
  Tässä linkki joka näyttää miten asetusten kuuluu olla, painat vaan sitä muokkaa kohta ja siihen tulee kenttä. Erottelet vaihtoehdot pilkulla, tyyliin: Tykkään, en tykkää
  http://aijaa.com/v.php?i=004688320885.jpg
  Toivottavasti näillä ohjeilla onnaa!
  Ja käyn kyllä uudestaankin :)

  VastaaPoista
 4. Sain kun sainkin fb tykkäämisen toimimaan, tämän ohjeen mukaisesti: http://www.allblogtools.com/tricks-and-hacks/add-facebook-like-button-for-blogger-blogspot-and-customize-it/
  Toisaalta Bloggerin omaan toimintoon saa myös "en tykkää" napin, mitä fb poisti jo aikoja sitten :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti! Olen yrittänyt tuota bloggerin tykkää- toimintoa aiemminkin, ei vain toimi. Löysin tietoa että voisi olla syy toimimattomuuteen liian muokattu ulkoasu. Olen kyllä häärännyt tämän blogin kanssa jonkin verran, että sinänsä sääli jos sen vuoksi ei toimi! Höh.Tutkaillaan vielä.

  Toimimaton fb-nappi poistettu, tuo uusi ei toimi, yritän vielä. Huh, koodaus on raskasta ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania retkeläisiä! Vastavierailulla, kauniita kuviasi ihailemassa:)!!

  VastaaPoista