keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

♥ VauvaOnnea ♥

Pääsin kuvaamaan peruskouluaikaisen ystäväni vauvaonnea! Mahtavaa! Arvatkaas missä olemme tutustuneet uudelleen kaikkien vuosien jälkeen? No, Facebookissa tietenkin ;)!

Upea, valokuvauksellinen perhe ja niin suloinen vauveli! Valtavasti Onnea vielä koko perheelle!

14 kommenttia:

 1. Mieletön miten upeita kuvia vauvasta ja onnellisista vanhemmista! Voi kun osaisi itsekin taltioida lapsesta/syntyvästä lapsesta noin taiteellisia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä kerran Jenni!! Siis ollaan edelleen todella haltioissamme Sun ottamista kuvista. Kiitos ihanista kommenteista <3 T. Anna & CO

  VastaaPoista
 3. voi kuinka ihania kuvia!! varsinkin tuo viimeinen, aaaww :)

  VastaaPoista
 4. Mun suosikki on yllättäen ensimmäinen. Vahvuutta ja herkkyyttä, vauvan söpöyttä... niin ja iso hauis :) Kaunis perhe, onnea! -Sini

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihmiset!!! :)

  Riia: Väitän että visuaalinen silmä harjaantuu kovasti treenatessa! ;) ! Omista lapsista se hankalin on hyviä kuvia ottaa! Se harmittaa itseäkin..Tarkoitus olisi..Ääh. Kuka ottaisi?

  Sini, en yhtään ihmettele tätä valintaa. Blogini postausten ensimmäinen kuva on omasta mielestäni yleensä paras :). Tuo kuva pitäisi saada vieläkin suurempaan kokoon.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia ja kauniita ihmisiä! Varsinkin mamma. En tainnut ite olla ihan yhtä freesi kun mun vauvat oli noin pieniä. =)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nova Melina! Harva meistä taitaa olla ikinä tuollaisessa kunnossa kuin tuo mamma ;)! Taitaa tuo pariskunta treenata aikas kovaa!

  VastaaPoista
 8. Niin on kauniit kuvat ja kuvauksellinen perhe!

  VastaaPoista
 9. Sait hetki sitten dc:n kautta minut lukemaan blogiasi. Olen usein sanaton lukiessani/katsoessani uusia merkintöjäsi jotka tuovat niin paljon luonnollista, todellista kauneutta esiin. Ja tämä "vauva onnea" merkintä on kyllä todella sellainen!
  Kiitos tästä aamun piristyksestä. :)ja jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 10. Hitsi kun on upeat kuvat!

  Perhe on niin luontevan ja luonnollisen oloinen kuvissa. Ja onni ja ylpeys tulee kyllä näkyviin!

  Upeeta, kaikki te!!!!

  Missä kuvat on otettu, kotioloissa vai muualla?

  VastaaPoista
 11. Voi että mitä ihania kommentteja :) Kiitos kaikille kehuista ja kauniista sanoista! Kyllä lämmittää tämän maman mieltä ja PALJON. Mutta totta tosiaan... Jenni on yliveto kuvaaja! t. Anna

  VastaaPoista
 12. Sananne lämmittävät mieltäni todella paljon, Kiitos, Kiitos! :) :)

  Kuvat on otettu perheen kotona, olohuoneessa, luonnon valossa, ikkunan edessä. Minä kyykistelin siellä seinän vieressä, kun meinasi tila loppua kesken. Hyvä että oli jätetty yksi, iso valkoinen seinä ilman tauluja :).

  Ja Anna on upea mama, sehän on selvä :)!

  VastaaPoista